Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΑΘ κ. Α. Αμανατίδη, η ΕΥΑΘ προχώρησε στην ανάθεση της εκπόνησης της μελέτης και της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης του Έργου που αφορά την επίλυση του αρδευτικού προβλήματος της Αραβησσού. Το έργο αυτό υλοποιείται στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας αφού μεγάλο μέρος της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται από τις πηγές Αραβησσού.

Πριν λίγο καιρό ο Βουλευτής μαζί με τον Δήμαρχο Πέλλας, τον Πρόεδρο της Αραβησσού και τον Τοπικό Σύμβουλο της Αραβησσού είχαν πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με την Διοίκηση της ΕΥΑΘ, όπου συζήτησαν σχετικά με το έργο κατασκευής μεταφορικού αγωγού ύδρευσης και δεξαμενή αποθήκευσης που είναι αναγκαίο για την περιοχή. Πλέον μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με την έναρξη της μελέτης.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά με την εξέλιξη αυτή:

«Το συγκεκριμένο έργο θα δώσει μια ιδιαίτερη ανάσα και βοήθεια στην τοπική κοινότητα της Αραβησσού ενώ κρίνεται ιδιαιτέρως αναγκαίο όπως και όλα τα υπόλοιπα τα μικρά έργα που έχουν γίνει στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΥΑΘ. Συνεχίζω να παρακολουθώ στενά την εξέλιξη μέχρι και την τελική ολοκλήρωση της διαδικασίας και την υλοποίηση».

(Φώτο Αρχείου)