Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παρευρέθηκε χθες στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στην κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Βουλευτής επισκέφτηκε τους χώρους της έκθεσης ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με συναδέλφους βουλευτές αλλά και μέλη της κυβέρνησης. Η ΔΕΘ αποτελεί πάντοτε ένα σημείο αναφοράς για το κυβερνητικό έργο όπου είθισται να γίνεται ένας ετήσιος απολογισμός αλλά και να τίθενται νέες προτεραιότητες για την επόμενη κυβερνητική χρονιά.

Χθες από το βήμα ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε 45 νέες προτεραιότητες της πολιτικής για το επόμενο έτος. 45 νέα μέτρα που θα βοηθήσουν την χώρα και τους πολίτες σε πολλά επίπεδα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε χθες στην ΔΕΘ:

«Με νέο σύνθημα: Πιο γρήγορα, Πιο Δίκαια, Πιο αποτελεσματικά, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη πορεύεται προς την Ελλάδα του 2027. Πάντα στο φως με πρόγραμμα και συνέπεια. Χθες από τη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός έθεσε τις προτεραιότητες της πολιτικής για το επόμενο έτος. 45 νέα μέτρα που θα βοηθήσουν την χώρα και τους πολίτες σε πολλά επίπεδα. Με διαφάνεια, με ταχύτητα και συμμετοχή όλων θα πετύχουμε και τους φετινούς στόχους που αποβλέπουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, τις συνθήκες διαβίωσης και της αναπτυξιακής πορείας της χώρας! Είμαστε εδώ σταθερά για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη Ελλάδα απαλλαγμένη από τα προβλήματα του παρελθόντος και θα το πετύχουμε. Η Ελλάδα του 2027 θα είναι πιο ευρωπαϊκή, πιο εκσυγχρονισμένη, πιο δυναμική».